maandag 15 november 2010

Is dit ook dat beschaafde Denemarken?!

Denemarken is betrokken bij een schandelijke praktijk.
De zee is rood gekleurd en dit keer niet vanwege de klimaatveranderingen in de natuur. Het komt door de wreedheid van (zogeheten beschaafde) mensen die honderden Calderon dolfijnen, ook wel grienden genoemd afslachten!!!!!!!


Dit gebeurt elk jaar op de Faeröer Eilanden, die tot Denemarken behoren. Dit slachten gebeurt voornamelijk door tieners. WAAROM? Het is een volksfeest om te vieren dat ze volwassen zijn! Dit wordt door hen aangetoond door middel van het doden van de grienden.


Het doden van de grienden is een groot feest waarbij iedereen op een of andere manier mee doet. De een doet mee aan het doden en de ander legitimeert dit door er als toeschouwer bij te zijn. Niemand grijpt in.


De Grienden sterven echter niet direct, Er wordt meerdere malen op ingehakt met dikke haken. Op dat wanhoopsmoment produceren de dolfijnen een gehuil dat kan worden vergeleken met dat van pasgeboren babies.


De dieren lijden en er is geen enkel medeleven terwijl deze prachtige schepselen langzaam sterven in hun eigen bloed.


Dit moet uiteraard onmiddelijk stoppen! Maak de Denen duidelijk dat dit niet mag doorgaan! Alvast bedankt!

8 opmerkingen:

Anoniem zei

het is te erg voor woorden

Anoniem zei

dat dit nog gebeurt anno 2011

Anoniem zei

waarom stopt niemand dit

Anoniem zei

dit vinden de denen zelf toch ook niet goed

Anoniem zei

Te gruwelijk! Hoop dat Sea Shepherd ze tegen kan houden!!

Anoniem zei

Ziek... Er worden gewoon hele families afgeslacht... Hoe kun je zo wreed zijn. Ik schaam me dood dat "wij" dit op ons geweten hebben, ik schaam me ervoor dat ik een mens ben.

Hoop dat de Sea Shepherd ze tegen kan houden! Keep up the good work!

Anoniem zei

De mens is " het beest" op aarde!!

Anoniem zei

Dit is echt zo triest voor woorden,de tranen stromen over me wangen heen,zulke lieve hopeloze beestje dit kan en mag toch niet gebeuren,waar is Sea Shepherd dan???laat dit aub ophouden,en laat de dolfijntjes gewoon heerlijk zwemmen waar Ze horen!!!in wat voor land leven wij eigenlijk mensen pfffff!!!!diep en diep triest dit!!!'